Brugervilkår

Brugervilkår for Det Obelske Familiefonds ansøgnings- og bevillingshåndteringssystem: projekt.obel.com 

1. Tjenesten leveres af Det Obelske Familiefond, CVR: 31869528, adresse: Vestergade 2c, 3. sal, 1456 København K, tel. +45 9812 7300, e-mail: projekt@obel.com

2. Tjenesten er et elektronisk ansøgnings- og bevillingshåndteringssystem. Tjenesten er rettet mod ansøgere og bevillingsmodtagere. 

3. Gennem tjenesten kan ansøgere indsende elektroniske ansøgninger og administrere deres bidrag som f.eks. anmode om udbetaling af bidrag og rapportere for brugen af dem. Ansøgeren er ansvarlig for nøjagtigheden af de oplysninger, som gemmes i tjenesten. Tjenesteudbyderen kontrollerer ikke nøjagtigheden af de data, som ansøgeren angiver, såsom nøjagtigheden af dataene i ansøgningen. 

4. Tjenesteudbyderen er kun ansvarlig for at sikre, at de ansøgninger, der indsendes via tjenesten, videregives til den relevante behandlingsinstanser, når tjenesten har meddelt brugeren, at dennes ansøgning er blevet fuldstændigt ifyldt og indsendt. 

5. Brugeren modtager et personligt brugernavn og adgangskode til tjenesten og er ansvarlig for at bruge den service der opstår med dem, dvs. giver præcise oplysninger om sig selv og deler ikke sin adgangskode og giver adgang til sin ansøgerkonto til andre. Organisationer kan selv bestemme, at mere end én bruger har adgang til brugerkontoen, så længe loginoplysninger håndteres sikkert, så tredjeparter ikke kan få adgang til kontoen. Kontaktpersonen er ansvarlig for at sikre dette.

6. Tjenesten er ikke tilgængelig for personer under 18 år uden skriftligt samtykke fra forældre/værge. Kontakt projekt@obel.com for yderligere information og procedurer. 

7. Tjenesteudbyderen forpligter sig til at beskytte personoplysninger, der er gemt i tjenesten som registeradministrator i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR).

8. Tjenesten er i princippet tilgængelig 24/7/365. Tjenesteudbyderen er dog ikke ansvarlig for eventuelle afbrydelser i brugen af tjenesten eller for eventuelle hindringer eller forstyrrelser, som de medfører for brugen af tjenesten. Tjenesteudbyderen har ret til at opsige tjenesten til enhver tid eller helt eller delvist eller foretage ændringer efter behov. Tjenesteudbyderen har også ret til straks at nægte brugerens brugerrettigheder, hvis brugeren overtræder disse brugervilkår. I andre tilfælde skal tjenesteyderen give meddelelse om opsigelse af tjenester eller tilladelser i rette tid.

9. Registreret brug af tjenesten forudsætter, at brugeren accepterer at overholde disse brugervilkår. Brugeren accepterer disse vilkår i forbindelse med registreringen. Tjenesteudbyderen har ret til at ændre disse vilkår til enhver tid, med ændringerne gældende, når brugeren godkender ændringerne i forbindelse med registrering i tjenesten.

10. Tvister vedrørende brugen af tjenesten skal afklares i Københavns byret 


Det Obelske Familiefonds persondatapolitik indeholder flere oplysninger om registerhaver og håndtering af personoplysninger.